به گزارش یزدفردا؛ طالبی به رشد ۶۰ درصدی در تعداد ثبت نام کنندگان در سه روز ابتدایی نسبت به مدت مشابه دوره قبل انتخابات اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد: انتخابات این دوره باشکوه و پرشور و با حضور گسترده مردم برگزار شود.
وی افزود: داوطلبان هفتمین دوره انتخابات شوراهای شهر، در ۸۵ شهر استان برای ۴۴۵ کرسی رقابت خواهند کرد.
استاندار کرمان ابراز داشت: در فرصت باقیمانده از همه نخبگان جامعه و فعالان سیاسی و اجتماعی دعوت می کنیم تا با حضوری پررنگ در عرصه انتخابات؛ شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور و رقابتی در سطح استان باشیم.
طالبی در مورد وضعیت شعب اخذ رای نیز، تأکید کرد: امیدواریم با تصمیمات صورت گرفته برای توسعه شبکه فیبر نوری و همچنین ایجاد دکلهای مخابراتی؛ بتوانیم تا زمان برگزاری انتخابات، حداکثر پوشش آنلاین را داشته باشیم.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

چهارشنبه 04,فوریه,2026